Handmade Cats Eyes Tasbih Yang Super Cantik!




Hari tu zie ada tempah dgn Felice 2 utas tasbih. Now siap sudah ^_^ Err...actually lamaaaa dah siap. Tp nak publish entry ni, punya lah lama...asyik kena skip je...haha :P Zie tempah tasbih ni utk zie and hubby gantung dalam kereta :)

....baru islamic sikit keta ^_^ Ngeee...




Cat Eyes Tasbih - Bumble Bee with Swarovski Cyrstal (click to view) ni utk hubby. Hubby nak warna kuning hitam sebab... kereta dia nanti warna kuning hitam maaa dia spray. Still belum siap dia modified keta dia tu. Harap-harap before raya dah siap...

....dah ler weols beraya dgn kereta sport! Haha 






Cats Eyes with Rhinestine Tasbih - Holly White (click to view) ni utk Zie :) This my favourite tasbih. Warna cat eyes beads to sgttt sgtttt cantik. Once terkena cahaya matahari, subhanallah...semakin cantik ^_- Ciptaan Allah swt memang semua cantik-cantik :)

...Zie tempah seutas lagi Cat Eyes Tasbih warna merah. Yang tu utk kegunaan setiap hari ^_- Tak sabar nak tgk hasilnya...hehe.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SWEETEST JUNK BUNDLE
-- Click SINI utk view her blog :)
Jom beli pakaian bundle secara online.
Murah² taw ^_-


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

- Ma StOrY - said...

cantik oooo warna tasbih gradient style.. haha.. kedai ee pon ada jual macam2 jenis tasbih.. tpi yg mcm nie takde lagi..

ShA-RiFa Al-Jamalullail said...

zie kalau nak tempah berapa harga ny yea?

Zie Madini said...

SHARIFA AL JAMALLULAIL
-- RM55 include postage, dear. 100% original cat eyes stone dana 100% handmade