Helen Ngu Surgery and Clinic for Women



Entry susulan dari entry --> Result Pap Smears Yang Sangat Menyakitkan Hati (siapa yg terlepas pandang or tak tahu cerita, boleh refer entry tersebut ek)

Zie dah buat check up kat hospital swasta, but then dorg tak dpt check rahim dulu sebab kan zie baru je 2 bulan buat pemeriksaan rahim, kena tunggu 6 bulan baru dapat buat pap smears sekali lagi. So dorg hanya bagi zie ubat je :)

Menurut dorg, it was nothing serious so far memandang zie tak suffer sakit yg teruk. Zie hanya kata, dlm sebulan...adalah 2,3 kali rasa cam sakit senggugut gitue.





FYI, zie dah pun daftar di Helen Ngu Surgery and Clinic for Women ni utk di pertanggungjawapkan dgn kesihatan feminine zie. Better ke tempat berbayar. Bayar mahal pun xpe janji service x macam taik. Zie dah pun buat apointment utk zie buat 2nd pap smears.

...ianya pd bulan 12 nanti. Seriously uols, tak sbr zie nk tunggu bulan 12, sebab zie tak sabar nk tgk keputusan terbaru ujian pap smears zie. Semoga Allah swt sembuhkan zie dan hindarilah zie dari penyakit kanser pangkal rahim...aminn.

Doakan utk zie juga ye uols. 




P/s:
Pd uols yg belum lg buat pap smears,
terutama pd yg sudah beranak, sila buat
ek uols. sometimes kta rasa diri kita sihat.
Tapi hakikatnya...we are not. Jadikan
zie contoh yg terdekat uols ye. Jgn
takut utk buat pap smears. Tak sakit
pun :) Hehe









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

5 comments:

atty's said...

semoga zie sehat selalu.amin..takecare.zie.

~♥dieyba_baby♥~ said...

SEMOGA RESULT BAIK2 AJE.. AMIN..

ikafantasi said...

hope zie sht..

M.A.M.A said...

Haa.. Dr Helen pun bgs :) Alaa.. jgn lah mdh service mcm taik, x adil bg cdak nurse d sia zie. Manusia x perfect, jgn trus jatuh hukum dgn cdak. Kita anggap jak ada pengajaran d sebalik semua ya.

Insya Allah xda papa ya.. That's y cdak d klinik gov ya suh dtg gk bln 10 coz ktk bok plh pap bln 4. They know what to do, as i mentioned bfore, cdak terlatih.

Sabar jak zie.. Insya Allah xda papa..

Rosmiza Ali said...

kalau yg belum bersalin boleh buat tak Zie?