Iftar di ABC Seafood @ Top Spot




Semalam Abg Su called, ajak berbuka puasa sama-sama. At first planned nak berbuka kat Kluang Station...but last minutes tukar ke Top Spot Seafood. Yayy!!! Makan free kat sana lagi...hehehehe :P Tgk muka mikail tu...dia tgh nyanyi-nyanyi tu actually...hehe

...Nyanyian dlm bahasa dia ler of coz. huhu. So cute anak mama nih :D





Haippp! Org belum berbuka budak ni dah berbuka dulu. Haaa...puasa yang yang yok ek, nak? Hehehe.  Kesian mikail...hanya dpt tgk weols makan je. Nak suapkan kat dia...tak leh, sebab seafood kan. Takut dia alergik.




Butter Prawn



Lemon Chicken



Chili Crap



Sayur Midin Masak Belacan





Hehehe...licin koooooo. Amazingly, Zie hanya sikit je makan. Tak rakus..haha! Bukannya apa, perut dah penuh dgn air sebenarnya. 3 tin air kooo aku teguk...mana tak cepat kenyang. Hehehe.





Dorg ni ler yg lanja :) Abg Su dan his wifey, Chu Majorflava ^_- Dorg ni memang best, asyik lanja weols makan je. Insya'Allah...nanti turn zie and hubby plak yg lanja dorg...hehe. Thanks ek Abg Su and Chu. Semoga Rezeki uols murah...Amin.

....Hari ni nak berbuka makan apa ek? Malas nah rasa nak singgah kat bazaar ramadan yg sesak dgn org. Part parking tu lah yg mengerunkan...huhu. Sampai bila lah zie ni boleh expert part parking ek :( Letih nah park jauh-jauh setiap kali nk ke mana-mana...hemprhh.












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

5 comments:

ArELeEz said...

melapor tgk makanan2 tuh! lambat lg nk b'buka nih. adeh3..

Miss Wawa83 said...

Umm..dap ye

Miss Wawa83 said...

Umm..dap ye

Patricia Charles said...

ada mek nangga gamba tok dlm instag si Sue.. ya ampun semangat badan Minie hahahahah sik lamak gik jadi Maxi hahahaha

Puteri Panda said...

sedapnya... nanti kalau ke Sarawak dah tau nak pegi mana. hehe..