Iftar di Kluang Station






Awal je weols reserved meja kat Kluang Station sabtu tu td. Sampai je kat The Spring....terus pi reserved meja. Kekonon weols nak berbuka kat situ...tapi, mikail buat perangai ler plak....aduhhhh







Kau tgk...nasib baik weols memang sentiasa bawa makanan dia. Dia gak yg over "berbuka" puasa dulu...hehehe. Plak tu...belum lg habis makanan dia, dah mengamok ajak balik. Agaknya dia rimas tgk ramai sangat org kot.

...kena lg dgn suasana terlampau bingit. Sudahnya melalak dia dia mengamok rimas.





Tak sempat pun weols nak jamah. Terpaksa minum air je dan chicken chop ni, weols terpaksa tapau. Dari nk berbuka di luar...terus jd berbuka di rumah. Huhu. Sampai rumah, benda alah ni dh sejuk dah. Terus takde mood nk makan...

...serik ah zie nk berbuka puasa kat luar lg. Mikail tu arr...berperangai nah. Semlm memang bad mood habis dia kuar jalan. Tu kot yg kesudahnya melalak...huhu.












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
IZYANTY COLLECTION
-- Click SINI utk view her FB Page :)
produk dari izyanty collection veil custome
made for tunang, nikah, kawin n shawl lace
exclusive handmade.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

zarena heeney said...

klu ada ank kecil mmg kita tak dpt nak agak ragam dorang mcm mana

Che Rosliza Che Mat said...

mikahail buat perangai ya...kesian mama dan papa tak dapat berbuka..

azizah :) said...

alahai mikail.. bila lagi mamapapa nak beiftar kat luar ni..hee