Makan Nasi Lenyek-Lenyek Sudah Dia :)




Sekarang ni Mikail dah tak nak makan bubur lagi taw. Dia nak makan nasi yang di lenyek-lenyek gney. Ada consult doctor tentang ini...doktor kata, ok je. Asalkan nasi jgn terlalu keras...kena masakkan lembut sikit...

...so that senang utk proses penghadaman Mikail nanti :) Ok, Noted, doc! Hehe. Nasi dlm tu zie lenyekkan bersama-sama dan sayur dan ayam...dan sedih sup ayam :)






Seee...berselera jer Mikail makan :) Alhamdulillah...so far Mikail tak memilih makanan. Cuma skrg ni...part ikan, zie tak nak kasi dulu memandangkan Zie dan hubby dua-dua alergic dgn makanan sea foods....takut mikail pun teralergic sama.

...Insya'Allah, bila mikail dah umur setahun nanti, nak belikan utk dia ikan salmon. Kata org, its good for brain :)








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

1 comment:

Rosmiza Ali said...

Sedapnya Mikail makan.. =)