Mikail Beramah Mesra Dengan Jenny :)






Hehe... amazingly, Mikail nak dgn Jenny weh uols! Sebab sekarang ni kan, Mikail sgttt sgttt memilih dgn org. Semua org dia tak nak...but now, after 3x percubaan jenny utk closer dgn Mikail berjaya ^_- Hehehe..

...tahniah Jenny, akhirnya tercapai gak angan² dia nak gendong Mikail. hehehe.



Hehehe...kesian anak bujang aku ni di fikir org gegirl...hehe. Tu lah kau Mikail, muka cam perempuan. Kan dahhhhh org kata CANTIK...hahaha :D









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

7 comments:

intandayani said...

Mikail gatal eh..nak ngan unty comel je cam mama die

wawa syaida said...

comelnye mikail zie...sangat comellll

BUDAK JINGGA said...

mata bulat. comel! dah besa nanti hensem la,,, hehe

zarena heeney said...

sbb muka pakai sarung di kepala kot sebab tu org ingat cantik :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

ala comel nye mikail.. hehehehe sangat hensem :) suka tgk muka dia.. putih sgt..

Puteri Panda said...

memang nampak macam baby girl la, kak zie. mungkin sebab pakai topi kot. hehe.. :)

CHU MAJORFLAVA said...

haha..jambu mikail..ngegeh nya maok ompuan jak mbak,lebeh2 gik amoi cantik..weewiit