New Hijab Style.. **Sendiri Create **




Tadaaa!!! ini lah dia new hijab style zie :P Zie yg gubah sendiri taw. 1st trial...thats why kat bahagian neck n dada tu ada a lil bit tidak kemas...hehe

Nih...more  close up

::
::
::
::
::




Sebelah kanan zie pin, sebelah kiri zie biarkan loose :)



Pandangan tepi dia cam ni ^_- style ni sgt sesuai dgn org yang bermuka bujur sirih mcm zie...hehe. Tp kalau yg jenis bermuka bulat nk try...boleh try. step dia sgt simple. If ada inner neck lagi senang nk lilit. Hanya shawl yg berjenis keras...

...baru sesuai utk bersytle gnie sebab ianya akan terletak je kelihatan ^_- 










Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel.. seswai dgn akak..

sweet said...

NAK TENGOK DARI PANDANGAN BELAKANG......

Zana Nordin said...

kreatif yunk
pakai apa pun tetap cantik
sis muka bulat..mmg x sesuai ler..lagi nampak bulat gamaknyer..

Suhaila Zahari said...

Baru perasan,sejak k.zie ada anak ni,muka makin berseri..amek supplement ape ye,ke semulajadi cuma sy tak perasan?

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

kkretif la akk! ena kalau pakai shawl ke pasmina je, satu jenis style je ena tahu... tak reti... lagipun, muka ena ni tak sesuai...

shaFazie said...

cantek sgt zie..

mrs kayrul said...

cantik...muka kita bulat so sangat la x sesuai kot...