Sampai Sudah Jubah Raya Untuk Emak :)






Hari tu kan zie ada gtaw yg zie order dari supplier baju tradisional zie Jubah raya utk emak kan (click SINI utk baca balik entry), semalam sampai sudah ^_- It only take 1 day to wait...sokka! sokka! semalam bila dah pass kat mak baju raya dia..

...wahhh, kau tak tgk dia try baju tu. Gedik woi...hahaha. Happy tgk emak happy :) Jadi mak datin lerrr mak zie raya tahun ini....hikss :P









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

2 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow! cantik!! merah gitu...

FiZ said...

happy kan bila tengok mak senyum.hehe.