Shopping Baju Korean Fashion Plak :P




Akhirnya sampai juga baju korean Fashion yg zie order dgn supplier zie untuk diri sendiri...hehehe. Parcel yg di tunggu-tunggu...hehehe. Hari tu shopping baju raya....nie shopping baju korean fashion ler plak...lalalalala..

...TERRRRbeli ni taw. Sebab jari ni haaa...gatal nah nak nyopingggg je kerja nya. Mana tak nak bankrupt. Huhu





Zie order 2 helai baju peplum top :) Kan skrg tgh demam peplum. harus kooo zie updated jugak...hahaha. Tapi zie kena pandai pilih kekembangan bhgn bawah tu lah. Kena yg simple je. Baru zie tak akan nampak gemuk...

...if yg kembang dia so hebat, jgn harap ler zie boleh pakai. Dari M...terus nampak jadi XXL aku. Haha. Psssttt....Meh layan pic Jenny kat bawah nih. Jadi model zie kejap dia. Hahahaha

::
::
::
::
::
::




(click to view)








(click too View)


Cantik kannn kannn....peplum dia simpleeeee je. Hehe. ailike. Hari zie pakai English Style Peplum Lace Top tu, Sgttt sgttt selesa. Puas hati dgn kualiti kain dia :) Dua baju peplum ini merupakan hot selling items dalam online store zie taw ^_-

...tu yg zie pun teringin gak nak berpeplum bagai ni. Hehe.



P/s:
Gambar jenny kena sensored ek.
Sebab dia yg request. Hehe. 










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

3 comments:

blog-tips-kurus said...

nanti Zie dah pakai, sila upload ok!

:)

atty's said...

nak tgk zie sendiri yg pakai..
kty ni takde can lah nak berpe plum2 nie. :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh cntk la akak.. xtw la muat ke x pakai peplum.. klw muat kne beli besar skit.. hhihihi