Tak Bestnyer Batuk :(




Sakit dgn hidup zie dah macam best friend ler plak. Minggu ni sihat, minggu yg satu lagi sakit...Alhamdulillah. Sakit penghapus dosa-dosa kecil :) Zie ni selalu sakit-sakit bukannya apa, terlampau keletihan...

...bebanan kerja yg tiada hentinya (siang dan malam) kadang-kadang buatkan tenaga zie tak dpt nk terima...huhu. Nak kata tak makan supplement...makan. Tapi itu lah, if Allah swt mengkehendakkan ianya terjadi...maka jadi lah ia. "Kun fa ya kun..."

Last week kena flu...this week kena batuk. Habis batuk nanti, kompom kena asthma. Dah tahu dah what next. So ubat sentiasa memenuhi peti ice ^_-









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

sweety_nur said...

morning k.zie.... agak lma x bg komen just be a silence reader...hehe kesian kak...xpe kak ni semua dugaan Allah..Dia sayang akak... there will be the best waiting u dear.... be a strong women, wife n mom...
xoxo

Zie Madini said...

SWEET NUR
--- morning nur! Hehehe...yeke. Thanks ler still sudi bertandang ke blog akak ni and baca entries akak tulis w/pun akak lamaaaa dah tak blogwalking ke blog uols..huhu :(

Bukan tak nak, dik...tapi takde masa. Rindu kat blog kekawan

Eina Sakinah said...

get well soon kak zie =)

- Ma StOrY - said...

InsyaAllah sihat nnti.. sentiasa berdoa utk kesihatan sendiri kak.. : )

KhaiZa said...

get well soon yah!!! take care

Rosmiza Ali said...

Mieza pun tengah selsema skang.. Huhu.. Nasib baik la belum boleh puasa.. Kalau tak lemau jugak lah nak menahan rasa tak sedap badannya, dgn hidung tersumbatnya lagi.. Uhukhuk!