Wish List : Computer Table








Sekarang ni nakkkkk sangat ada meja computer / workstation kat dalam bilik di rumah...hehe. payah koo zie nk buat online biz / kerja kat atas tilam je...huhu. Memandangkan bilik zie kecil...so memerlukan meja kerja yg kecil sahaja...hehe.

...kalau ada jumpa salah satu design kat atas tu, kompom rembat terus. Hehe. Hubby balik nanti, nak ajak dia pi cari lah. Baru tak sakit pinggang buat online biz nanti...hehe








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Zana Nordin said...

cari zie jgn tak cari..
yg 1st tu simple jerr.....

Erwan Setiawan said...

Semoga sukses dengan bisnisnya.
salam Rich Konten

Erwan Setiawan said...

Semoga sukses dengan bisnisnya.
salam Rich Konten

zarena heeney said...

beli utk keselesaan tak salah pun
beli jgn tak beli

CHU MAJORFLAVA said...

dekat mds ada ok & kecik beli kitak..kat atasnya