BBQ Santai Raya di Rumah Chu + Minie




Hari sabtu lepas, Zie terima jemputan di whatsapp dari my SIL, Chu Majorflava utk ke majlis BBQ Santai Raya dia dan abang su Zie :) Nasib baik dorg buat belah malam...so dapat ler attend...hehe. Sebab schedule kekeluargaan, setiap hari sabtu akan ke rumah mertua :)

...stylo kan Chu ni buat jemputan. Siap buat e-card invitation bagai. Hehe. Solute! :)







Inilah dia salah sedikit daripada menu. Malas nk gambar satu persatu. segan kooo...ramai org. Ini pun snap time org belum ramai dtg. hehehe






Hubby sampai² je terus tolong Abang Su masak BBQ. Good, good...gitulah adik ipar mithali...aharkss!




Nyna - Me - Eva









Hehe...sesi camwhoring :P Camwhoring pun tak byk pictures sgt sebab aku dok sibuk makan! Hehe. Gambar dgr chu plak...rupanya Oon tak save arr. Tu pasal nan hado...huhuhu. Pape pun, semua makanan sedap² belaka.

...sayang time tu zie pening² lalat. Kalau tidak...2-3 mangkuk sup tulang tu aku bedal! Hahaha. Hantu sup maaa :P













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SWEETEST JUNK BUNDLE
-- Click SINI utk view her blog :)
Jom beli pakaian bundle secara online.
Murah² taw ^_-


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

both of you sangat comel!! xnampak macam dah jadi isteri heh...

sofia dah start keje nih, mmg xde lgsg pg beraya mana2..

regards,
Unsmiley

Rosmiza Ali said...

Sakan beraya nih.. Hehe.. Mieza tahun ni tak buat makan2.. Tahun lepas buat jugak untuk family.. Tahun ni kurang sihat nak masak banyak2.. Huhu..

Jenny Lilly said...

so nice...hehehee

eVa said...

ahhhahaha rupa kita duak lok.. kekeke

suezen said...

nice one babe! ingt lg dulu waktu start reading ur blog...abg zie nih x kenal lg chu ni...hehehehe:P