Bow Ribbon Brooch Yang Comel!






Hehe...hari tu beli kat section balut hadiah this ready made bow ribbon. Instead of tampal kat hadiah...zie modified dia jadi BROOCH! hehehe. Seee..ada otak kan aku...kehkehkeh :P 





Hehehe...berjantina sudah my donkey ni. Dari unisex terus jadi sex tetap iaitu GEGIRL! Lalalalala. Comel je dia berribbon cam tuan dia gak...hehe





Ada nampak kat tepi monitor zie tu...my monitor pun nak gak kooooo bereben bagai. Hahahaha. computer aku je yg tertempek sana sini hiasan kegedikkan...hahaha. Tak kesah pandangan org...janji zie tgk ianya comel...

....tentang pikiran org lain, like i care khannn :P











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

uchi kay-f Ahmad said...

slm pn.zie ..

ape khabar ?

slmt ari raya,maaf thn ni tk sempat text messages ucap ramadhan dan segalanya sbb ade mslh peribadi..

hrp sihat dan ceria di samping keluarga zie..

ps:- uik, kf perasan muke kamu sudah laen lah pn.zie ...hehehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh cute tu akak.. comel sgt..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Perghhh zie...kemas n cantik betul meja kerja zie..haha sofia punya lintang pukang..haha jauh langit dan bumi

regards,
Smiley

Rosmiza Ali said...

Tomeinyer donkey pakai riben.. =)

azizah :) said...

minat betul kak zie yer gan ribbon2 ni..hee

eMm@a Zaheera said...

lawa ribbon brooch ya yunk....