Dia Sangat Cantik dan Tak Sombong




Hari tu time zie and hubby bershopping raya, tersempak dgn Pehin Taib Mahmud dan isteri di Plaza Merdeka. 1st time kooo tgk dorg live ♡

...teruja taw dpt tgk isteri Pehin secara face to face. Sgtttt cantik dia. Tp sygnya.. dlm gambr tu dia x tgk camera zie :(





Perempuan sebelah Pehin ni ler yg dok kacau time zie nk bgambr dgn isteri dia td tu. X reti nk tggu org dh hbs, bru dia..huhu

...kena plak dgn hubby x nak layan sgt zie nk bgambr dgn dorg..uwaaaa. takpe lah,  janji hado.hehe








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
AZWA EDORA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

haha pe blh buat...berebut org nak amk pic ngn org besar..semua nk dulu kan...tapi wife die mmg cantik la

regards,
Unsmiley


Ciare Baha said...

zie lg cun lah :D

eMm@a Zaheera said...

she's HOT!

✿ pink velvet ✿ said...

alahaiiii bestnyer.. mmg cun habis dia tu :)

Azwar Syuhada said...

cunnya isteri dia.. :)

ima salsuzaima said...

kak zie, mek nangga, pinggang makinramping nampak.wakaka.. nak 2 posen.. :p