DIY Bow Ribbon Brooch, Handmade By Zie Madini






Hehehehe...comel tak my new bow ribbon brooch? kali ini, zie dah tak beli dari siapa² lagi dah. Now zie yg jadi penjual bow ribbon brooch ni sebab...i create it myself ^_- winksss. Sebab terlampau minat giler dgn ribbon...

...gagah kooo aku pi buat craft dan sekali gus jual secara online.. hehehe




RM4 - satu unit | RM10 - 3 units
**harga tak termasuk poslaju**



Ianya di perbuat daripada grosgrain ribbon. jenis high quality ribbon ni taw. tahan lama dan tak berbulu ♥_♥ Hehehe. Siapa yg pengemar ribbon....meh ler beli ribbon yg zie buat :) So far zie keluarkan polka dot pattern dulu.

...baru je zie advertise di FB td, terus dah ada yg beli. So siapa nak, sila place order skrg sebelum ianya sold out ^_^

::
::
::
::
::

(click to view)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

Azney Shamsuddin said...

wahhh comel lah..

pandai zie buat..aznie kalau buat tak tahu lah jadi ke x hehehe

JANA said...

comel sgt!!suke..

visit me back: cara bezakan duit palsu!
http://nuurjana.blogspot.com/2013/08/kisah-apmm-dan-rm10.html

nanakimie said...

cutenya!sesuai sgt dgn sis:)

Myra Jay said...

Rajin la Zie buat sendiri, kemas dan cantik

CHU MAJORFLAVA said...

cute..kamek ribbon rya dah mengarey sik tauk nak pin apa..thumbs up kacak craft ktk molah