DIY Sticker untuk Online Store --- DONE ✓




Hehe...mood business zie sedang membuak² koo uols :) Lebih² sekarang ni alhamdulillah...semakin ramai customer dan dropship agent join business zie. Tu yg kena improvekan lagi mutu business...hehe. Tapi sticker label ni hanya utk sending product eskinol je

...sebab tu je item yg zie ambil stock. Hehe..yang lain tu especially baju, direct supplier :)








Tadaaa!!! Comel tak? Guna warna tema pink dan turquoise. baju nampak girly sedikit...lalalala :P Pape pun..terima kasih ye yg sudi menjadi pembeli dan dropship agent zie :) Actually nak buat sales...tp itu lah, line tenet kat rumah bagai apa entah :(

...Terus tak dpt zie nk buat Merdeka sales. Hemprhhh...










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright

15 comments:

Norazira Ismail said...

As salam..

Kak zie., nak tanya sat..
Dekat mana kak zie dapatkan plain sticker untuk buat label tu ye..
Apa2 pun mmg cantik DIY sticker kak zie tu taw.. Teruja tengok..hehe

Zie Madini said...

NORAZIRA ISMAIL
-- guna big double tape je dik. hahahaha. if nak cari plain stick yg size A4 payah ...huhu

attyfir said...

semoga bisnes zie success selalu.amen

~♥dieyba_baby♥~ said...

pndai nye akak.. good.. sy doakan bisnes akak laku k.. doa kan bisnes shishedo masker saya laku plak ey.. aminn <3

itnet-padang said...

Blognya bagus ya, slm blogwalking..

Rosmiza Ali said...

Nice! Gigih nah ko ni yunk.. Btw, just nak tanya.. Watermark macam dalam pic kat atas ni Zie ada amik tempahan tak? Hehehe.. Nak tempah kalau ada..

Lagi satu, perkataan Territory tu aku nampak macam Tettitoty plak.. Ke memang huruf dia macam tu? Huhu..

Norazira Ismail said...

OO..yeke..heheh..mean kak zie pakai A4 paper biase jela ye.. hehe.. very kreatif laa..hehe

Zie Madini said...

@Rosmiz
-- memang font tue r dia appear gtu sis. Huhu.

Zie Madini said...

@Norazira
-- yup. Janji lawa. Hehe.

Zie Madini said...

@Rosmiz
-- memang font tue r dia appear gtu sis. Huhu.

Norazira Ismail said...

TQ..Fyi,kak zie..Good Idea taw. heheh..Good Luck

azizah :) said...

smart! moga bisness akak success yer :)

eMm@a Zaheera said...

wow..rajinnya ktk yunk. Semoga bisnes makin maju!

zarena heeney said...

cantik sgt

Hayati Buya said...

Sticker ni utk apa kak zie ?