Donkey Pun Nak Bercermin Mata Gak ... hehe




Hehehe...dia yg sekarang ni pakai cermin mata zie ni. Zie skrg lama dah tak pakai cermin mata. maybe mata dan elok ataupun degree bertambah or berkurang kot. Sebab skrg ni zie dah tak boleh pakai cermin mata tu.

...Asal pakai, mulalah mata sakit n kepala jd weng weng gitu. Huhu. Nak pi check lagi...zie still belum ada kelapangan. ceaa...mcm lah bz sgt, kata je malas nk pi check. Haha









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SWEETEST JUNK BUNDLE
-- Click SINI utk view her blog :)
Jom beli pakaian bundle secara online.
Murah² taw ^_-


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

2 comments:

Tihara said...

oh smart nya dia pakai spek, eheh :)

azizah :) said...

smart pulak donkey ni pakai..hahaha