Emas dan Perak Bag Duit Syiling






Comel nah kooo beg duit letak syiling ni. warna silver tu yg paling zie suka. Zie beli 5 units hari tu. Buat kasi as free gift buat customer zie yg beli Eskinol. Hehe. Untuk yg beli byk je lah. Untuk yg beli sebotol je tu...idak kasi apa-apa...lalala.

...if habis dah benda alah ni, means tak bagi lagi taw...huhu :P








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
AZWA EDORA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright?

6 comments:

Rosmiza Ali said...

Cantik! ^^,

nanakimie said...

dua2 pun cantik:)wah,dapat free gift lagi ye utk cust,heee...

Myra Jay said...

Senang klau nak ke kedai ke mana letak dalam tu je :)

Myra Jay said...

Yunk, sabun kolagen asli ada.

Umi Kalthom said...

Assalamualaikum...
Zie, boleh saya tahu dari mana boleh dapatkan coin purse macam ni & berapa harganya satu?

(>_<)

Zie Madini said...

UMI KALTHOM
-- Waalaikummusalam Umi. Zie beli di Super Save outlet. Tak tahu lah if di semenanjung ada. Harga dia RM1.99 per unit :)