Family Day Out :)




Hari sabtu lepas...weols sekeluarga keluar jalan² cari makan dan cari bahan utk DIY Grosgrain Ribbon :) Tgk Mikail ni uols, umur dah nak setaun, tp tabiat ketap bibir stillllll lagi. Huhu






Tgk hubby zie tu uols...org ajak bergambar, dia buat muka plak...haiyoooo! Pssttt...peminat tegar Ngap sayot! Hehe. Balik dari jalan hubby hantar weol balik then dia terus pecut ke Stadium. Tgk match bola di stadium.

...lama dah zie tak ikut di pi tgk bola. Huhu






** Zie is wearing --> ZMT8790 Leopard Printed Peplum **



My happy and blessed family :) I love the soooo much. Mikail dgn kain lampin dia ibarat kembar! Hehehe...tak boleh dia if takde lampin. Sure meragam. Nasib baik kain lampin tu jenis yg boleh di cuci setiap hari...hehe






Zie dan anak buah zie, Qeera. Anak buah sulung zie ni. Dah dara dah dia sekarang...sgttt sgttt good girl Sejuk mata tgk perangai dia. Bijak pun iyer ♥





Lately ni zie dah tak boleh sgt nak laksa :( Bila lepas makana...kompom lah mata zie jd gatal²...uwaaaa! Dah lah makanan fav zie ni...nyampah arr dgn allergic nih :(






Emak plak, sempat dia berjejak kasih dgn dia nyer long lost sanak saudara. Hehehe. Zie tak berapa kenal dgn dorg. kira sanak saudara jauh lah. Zie ni ramai sanak saudara yg zie tak kenal sebab time kecik² dulu, arwah ayah jarang bawa balik kampung.

...sebab Mak nek belah arwah ayah lama dah takde lagi. Tu yg weols tiap taun beraya di bandar je. Walhal dulu, tiap kali lunch, selalu je terserempak dgn dorg di The Spring. Tp tak bertegur sapa. Yelah...kan tak kenal.

...Now dah kenal, wajib tegur. Hehe ^_-









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright

4 comments:

missepafazwin said...

comel nya akak satu family. :)

Jenny Lilly said...

love baby mikail!

eMm@a Zaheera said...

your son is so adoreable la dear...

eMm@a Zaheera said...

your son is adoreable la yunk....gerammm diat nya..