Feeling Excited!!! Tengah Siapkan Ribbon Brooch Bersize Kecil




Memandangkan tak semua org nak ribbon brooch bersize besar (1½ inch x 2 inch), so zie create bow ribbon bersize kecil (1 inch x 1½ inch). Seriously...buat yg bersize kecik ni amattttt lah mencabar. Susah nak nak jahitkan dia. 

...Kena hati²...baru dpt bentukkan kembang ribbon yg cantik. Benda yg paling susah di buat, but yet...tak dpt nk bg harga tinggi. kena low mengikut standard pasaran :)








Inilah dia bow ribbon yg bersize kecil yg comel tu :) Seriously...sgt comel bila grosgrain ribbon di buat dlm size kecil. Nampak cam..alolololo, tomel! gitu. Hehe. Baru berjaya buat 1 warna je. Nanti² zie buat warna yg lain :)

...utk mereka yg tak suka outstanding sgt bow ribbon utk di jadikan shawl accessory, boleh guna yg bersize kecil ni ya. Sgt memuaskan hati zie sendiri. Tak tahu lah pandangan uols camne :P












Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Dah jarang guna bow ribbon.. sebab jarang keluar berjongket dah sekarang ni, so tak berkesempatan nak melaram.. huhu..

puteri airyn said...

Cantinya ribbon tu..Hitam putih...combination colour yang baik dan menarik.. nampak elegant..