Handbag Raya Untuk Emak by GUESS







Inilah dia handbag GUESS yang zie dan hubby belikan utk emak :) Weols share half bayar ^_- Ni emak zie sendiri yg pilih di online store zie taw...hehe. Insya'Allah...hari ini sampai ler handbag ni. Nak tgk kualiti dia camne.

...Pssttt, skrg ni zie dh jual Designer Handbag taw uols. Supplier zie mengamalkan concept FOS :) W/pun weols sell dgn harga murah...ianya still ORI ye. Itu lah zie try beli satu and tgk camne kualiti FOS dia tu.

....if ok, memang menjawap ler zie shopping dgn supplier zie aje if nk beli handbeg guess nanti.. haha :P Oh ye, if uols nak other branded bag yg lain, uols boleh online store zie ek ^_-

::
::
::
::
::









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SWEETEST JUNK BUNDLE
-- Click SINI utk view her blog :)
Jom beli pakaian bundle secara online.
Murah² taw ^_-


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

2 comments:

RAND's said...

hi..nice entry..visit me back..http://randsomana.blogspot.com/search/label/lukisan.^_^

Syuhada Salleh said...

mesti mak kak zie heppy bila dpt beg raya nie nnti..