Kereta Tak Dapat Start :(




Uwaaaaa..rabak lagi kooo duit akuuu. Pagi td keta zie tak leh start. Nasibbbb sgt sgt hubby still in town. Kalau tidak.. mati kutu zie mungkin. Huhu

Dlm gambr hubby suruh adik dia gi rumah weols try "jumper" bateri ke kereta zie. Alih alih x dpt :( no choice.. kena beli bru ldr gamaknya

...hemprhhh. duit lagi tue..









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Ayu sukatiakula said...

kalu bateri belum smpi setahun, masuk je air bateri.hantar bengkel suh caj.3-4 jam da bley pakai semula..tp kalu bateri da lama memang kena tukar baru la. selalu terkena sbb x reti2 nk topup air bateri

Rosmiza Ali said...

Alahai, beragam lagi ke keta Zie? Huhu.. Adat membela keta.. Sabo jela Zie..

intandayani said...

aritu kete sy raya ke 5 cermin blkg pecah..huhu kene rm360

attyfir said...

gitulah kan zie ..pakai kete ni..
kty ni pun sebelum raya tu ada part yg nk kena tukar..
harini nak kena tukar tayar kete lak..
padahal baru je tukar tayar bulan 11 thn lepas.nmpk benor kuat jalan ..

byk pakai duitkan pakai kete nie..

azizah :) said...

my persona jijah nak dekat 3tahun baru tukar bateri.. nasib jump2 ok..last2 kena beli gak bateri baru sbb dah low giler..