Lunch di Pizza Hut Semalam




Ceaaa....hehehe. Dahlah tak pakai selt belt. Polis...sila saman saya. Hehehehe. Nie zie tgh borak² Jenny snap...mana tak lawak je muko. haha. Perasan dgn kereta kat sebelah zie tu? Nak tahu siapa???




Our 2nd boss with Felice and Ms. Wong. Segan sey uols...dorg "tangkap" weols bergambar dlm keta. Hahahaha! Well, kaki gambar dan bloggers maaa :P





Me and Jenny Lilly! :) My best colleague. Kami sentiasa bersama-sama...hehe








Ehemmm ehemmm. Weols ke Pizza Hut di The Spring je. Well, where else tempat yg zie pandai parking koooo uols. Hanya di tempat kerja dan di The Spring je zie expert...tempat lain, adalah kesusahan hati nak memparking keta...huhu

...zie sgt sgttt bodoh part parking. nak nak lagi keta zie jenis besar :(










Our menu ^_- Lupa dah flavour pizza tu ape. Boleh lah rasa flavour ni. But for me, the best flavour adalah hawaiian chicken ^_- Yummmm!





Weols guna coupon shell ini...hehe. Terima kasih Miss Lu bagi kami coupon ni. Dapat gak jimat RM13.70..hehehe. But then...tak kenyang kooo lunch pizza. Lunch nasik gak mengenyangkan...hehe.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

Rosmiza Ali said...

Selamba jer tak pakai seatbelt.. Hehehhe.. =)

Eina Sakinah said...

waa sedapnya.. lama x g makan pizza.. hehe

nanakimie said...

tula kan sis,nasi jugak yang mengenyangkan:)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow sedapnyaaaaaa.. lama tak makan pizza.. :'( cantiklah akk...

Jenny Lilly said...

hehehehe..innocent skli muka ktk sia kak..

azizah :) said...

sedapnya pizza.. lama kot xmakan..hehee

zarena heeney said...

nyum nyum sejak puasa higga kini tak mkn lg di pizza
teringin laks bila zie letak gambar pizza nie

uchi kay-f Ahmad said...

amboih abg JPJ xbce blog ni..untunglah !!!!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

ohh buat masa ni, sofia masih xblh nak masuk makan2 yg macam ni..muakkkk sgggt..tekak ni nk yg ringan2 sop2 sayur je hahaha...

regards,
Unsmiley