Makan Tengah Hari di Kluang Station






Tadi tgh hari, me and Jenny Lilly lunch di Kluang Station at The Spring :) Mula² nak ke Pizza Hut...tp bila memandangkan perut terlampau lapa dan makan pizza tak kenyang lama, so weols putuskan utk makan di Kluang station je lah..hehe.

...Actually Jenny ada bawa bekal. Tp zie paksa dia temankan zie makan gak. Miahahahaha....





Sambil tunggu order sampai, jenis gagah isi courier express form. Dia nak apply kerja di Miri arr uols...uwaaaa! berat hati zie dgr...huhu. Tapi itulah...dia kan org Miri. For sure lah dia nak kerja di tempat sendiri, kan...

...zie dorgkan dia dpt kerja tu :)






Weols makan chicken chop! Yummm yummm. Rupanya Jenny baru 1st makan chicken chop kluang station yg nangis nieee kooo rupanyaaa...hehehe.





Bukti kenangisan chicken chop. habis licin kau! lalalalala







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

3 comments:

eMm@a Zaheera said...

macam familiar jak muka Jenny ya.. ada imbas2x muka ex-student di skolah kmk...

Tihara said...

memang nangis arr nengok chicken chop tu zie sampai nitis2 air liur..
camne nangis air liur yg nitis, miahaha..

Rosmiza Ali said...

Waaa! Lepas ni takde geng da la Zie kat Kuching.. Huhu..