"Nyawa" Baru Buat Kereta Kesayangan Ku




Semalam kan zie ada publish entry tentang keta zie tak boleh start (click SINI utk baca), betul lah apa yg hubby kata..battery problem. So inilah nyawa baru kereta kesayangan zie tue :)

...hubby belikan bateri kering brand Yokohama. Bgs brand ni katanya. Zie mana mana je lah. Janji tahan lama

Pape pun...thanks syg! Zie ni hanya tahu drivd je. Huhu










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

8 comments:

Ena said...

assalam zie..

lama tak leave comment kat sini tp akak hari2 masuk sini tau.. dah jadi silent reader pulak akak ni..

perghhhh.. yokohama tu.. terbaik lahhhh!!

~♥dieyba_baby♥~ said...

morning akak.. nasib baik dah ok kereta.. alhamdulilah.. safety drive :)

Rosmiza Ali said...

Hope lepas ni tak beragam dah kete Zie.. =)

eVa said...

haha bateri kreta bh biasalah.. mun kreta kondem takut abis..

Tihara said...

nyawa ni memang penting utk kereta, for sure kete tak meragam dahh :)

Myra Jay said...

dlu masa pkai proton, mmg bateri kong adalah 1 sbb kereta akan jd problem. now mcm da serik dgn proton.

apapn hope ur car xmeragam lagi ye.
selamat hari raya zie

nanakimie said...

pakai bateri kering senang kan sis,xpayah dah nak cek air bagai,heeee:)

p/s: xda keta pun,tapi cerita melalui pengalaman:)

azizah :) said...

susah kan kita pompuan ni kalau kereta rosak.. macam tu la jijah hari tu..bateri pulak kong.. terkontang kanting cari bateri..huuu