Open House Di Rumah Eva Romina






Errr....raya ke berapa ek Eva buat open house. Lupa sudah...hahaha! Ape yg penting...best sebab ramai blogger time weols sampai...hehehe. Apa lagi...dah pun nama blogger. Terus snap snap :P





Semangkuk penuh laksa aku bedal...heee heee. Sedappp..nyummm nyummm. My fav food maaa. Harus melantak sampai puas...lalala







Yang tak bestnya...budak kecik ni haaaa. Baru je rumah pertama dlm hari tu weols pi ziarah, dah meragam kooo dia..





Ingatkan meragam sebab nak susu...bila papa dia dah bagi, habis...sambung lagi kooo melalaknya...huhu. Adat beranak kecik ler ni uols. Dari plan hendak ke 4 buah rumah...terus cut ke sebuah rumah je..

...Mikail ngamok nak tido sebenarnya. Kesian anak aku ni.







Terpaksa ler mintak diri dulu. Plan nak ziarah sama² Chu and Abg Su ke rumah blogger wawa. Alih² terpaksa zie cancel kan semua plan and balik rumah utk tidurkan mikail. Malam baru sambung berziarah lagi...hehehe

...Papepun 













Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

4 comments:

Rosmiza Ali said...

Mikail rimas kot tu.. Tambah pulak dengan ngantuk nak tdo, tambah2 ler ragamnya.. Sabo jela.. Huhu..

intandayani said...

cantiknye kamu orang

~♥dieyba_baby♥~ said...

alalal.. sian mikail..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

bestnya dapat berkumpul reramai blogger..aihh sofia dah lama gile tak attend benda2 cam ni..

regards,
Unsmiley