Pembayang Mata Baru Zie :P



Hehehe...nama lagi kaki make-up. harus kooo make up pelbagai. hehe. Hari tu zie beli 2 jenis eyeshadow di outlet Elianto. Zie tang make up...tak kisah apa brand pun. Janji lawa dan murah. asalkan jgn tiruan je lah...hehe.

...kalau nak beli yg brand loreal or maybelline tu, selalunya zie akan tunggu sales. If tak...tak kuasa nak beli. Mahal. haha





Inilah dia warnanya. Warna biru dan warna silver ^_- Zie suka eyes shadow yg jenis ada glitters..baru menyerlah matos...hehe. Hanya RM7 je satu...after sales lah. Sebelum sales RM10. Murah kannn kannn ^_- Ailikee...hehe











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

10 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

warna dia cantik la akak.. lepas nie bersinar2 la mata akak.. msti nmpk lg cntk kan.. :)

Cik Anis said...

comei teddy tu ^_^

Rosmiza Ali said...

Nanti tayang lah bila Zie pakai eyeshadow ni.. Mieza dah lama tak shopping barang2 make up ni.. Sesekali tu rindu jugak rasa nak bermake up, tp since dah tak bekerja ni, duk umah jer.. Tak kuasa la nak bermake up bagai.. Huhu..

Patricia Charles said...

hahahha PEMBAYANG MATANG... mata zie oiii..

zarena heeney said...

k.ena suka jea warna pink2 gitu

eVa said...

kmk nektok xpat pake bkaler gik lak zie.. mata mek ngam smokey black n dark brown jak.. mun light alu lain abis.. xngenak trus huhu

Tihara said...

mesti cumel je zie pakai nih :)

azizah :) said...

berseri2 la kak zie pakai pasni..hee

eMm@a Zaheera said...

belom pnah gk try elianto pun brand.. terang ka color nya??

Zie Madini said...

Haha.yalah tek.. pat. X perasan lalu typo.heheg