Raya Ke-2 : Rumah Terbuka Ku






Inilah dia baju raya yang kedua zie yg berwarna orange :) Hubby plak takde baju warna orange...tu yg dia pakai baju warna merah. So ini consider bukan tema raya yg kedua la ek...hehe






Jenny dan suami dia :) Friendly suami jenny...hehe. Harus snap pic dorg. hehe



Zie with adik ipar (adik hubby)





Zie dan Avery Amara. Anak Jenny ni...comel budak ni taw. love her!











Last sekali gambar with anak ku Mikail..hehe. Kau tgk muka dia tu uols...masam mencuka nah. Hehehe. Zie terlupa nak snap jaudah yg zie masak...huhu. sayanggg arr :( Zie masa 3 jenis masakan, Ayam Kurma, Rendang Daging dan Sayur Campur

...takpe...next year raya akan ingat utk snap dulu sebelum tetamu sampai. hehe










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
IZYANTY COLLECTION
-- Click SINI utk view her FB Page :)
produk dari izyanty collection veil custome
made for tunang, nikah, kawin n shawl lace
exclusive handmade.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

SELAMAT HARI RAYA AKAK.. wahh best nyeee..

attyfir said...

mikail ni mcm tinggi je org nya,..
nasib x de gmbr food.. kalau tak leleh air liur .. :)

attyfir said...

nasib zie x snap gmbr food..
kalau x leleh airliur ngk food yg sedap

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

Eina Sakinah said...

selamat hari raya kak.. comel nya mikaill

Rosmiza Ali said...

Alahai, awat Mikail moody je tu? Huhu..

ahmad zikron said...

Selamat hari raya..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

suka kain zie tuh..cantik...nih beli dah siap ke tempah?

regards,
Unsmiley

Zie Madini said...

Isteri kpd suami.
Zie beli dah siap. Bju dr on9 store zie tu. Hehe