Salam Aidil Fitri, Uols :)




Selamat hari raya uols! Mesti ramai yg dah start cuti dan balik kampung, kan? Drive save ya :) Zie plak...still lagi di opis ni haa. Huhu. Idak ada cuti koo. Nasib baik zie ni jenis yg takde kampung. so takde nak sibuk balik kampung bagai...hehe

...pape pun, salam aidil fitri in advance zie ucapkan buat uols semua ^_- Next week baru blog ini berupdate lagi ye :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

@juera said...

Salam Aidilfitri jugak utk zie sekeluarga..hepy2 sllu yak :)

nur lyyana said...

salam aidilfitri maaf zahir dan batin...

suezen said...

slamat ari raye zie!!

Aku Bah Nie Imah said...

salam lebaran kak zie
maaf zahir dan batin :)

Aku Bah Nie Imah said...

Salam Lebaran kak Zie
Maaf Zahir dan Batin

Eyma Ct said...

Selamat hari raya sis.Sis,off topic ni.Nak minta nasihat,sis tahu tk pkaian yg sesuai untuk tema retro bg wanita yg bertudung labuh??Hope sis ada idea yg dpt membantu saya.Saya nak gunakan untuk farewell party.Thanks.Selamat hari raya :)

Zie Madini said...

EYMA CT
--- sorry late reply sis. ok sis...nanti bila akak free akak buat requested fashion idea ek.

skrg ni line tenet akak slow. tu yg payah nk cari bahan di googgle