Samsung Note II Untuk Kami




In previous entry (click SINI utk baca balik), Zie pernah tanya uols mana satu lagi best antara S4 dan Note II. Dan akhirnya...zie dan hubby decided utk ambil Note II utk diri masing-masing  ^_- Yang warna Grey (dlm gambar nampak mcm warna hitam), tue hubby punya.

...Utk hubby, zie yg bayarkan. Sebagai "pelekat" duit bonus raya. Hehe





Dan yg warna putih ni plak, Zie punya :) Untuk zie, hubby yg bayar. Katakanya hadiah hari jadi in advance...yayyy!!! Thanks hubby sayang...xoxo. 






Terus beli handphone cover dan screen protector :) Zie nyer semestinya warna merah itu...hihi. Merah dgn diri ku tidak dpt di pisahkan ^_-





Hehe...as home wallpaper, set gambar baby mikail. Dan utk Lock Screen Wallpaper plak....gambar hubby tercinta. Hehehe







See...cantik kan my handphone cover ni. Simple but nice ^_^ Actually berkenan giler dgn bag cover yg fully leather (original)....tapi, bila tgk harga, mak ai! parkinson aku! huhu. Well, Leather maa...ori plak tu, kompom ler main ratusan.

...tu yg tak mampu and rembat je ler yg biasa-biasa ni je. Huhu. Takpe...janji lawa ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
IZYANTY COLLECTION
-- Click SINI utk view her FB Page :)
produk dari izyanty collection veil custome
made for tunang, nikah, kawin n shawl lace
exclusive handmade.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh sama dengan diba la akak..tapi diba nye warna pink.. selamat bernote II :)

attyfir said...

apa lagi jom instagram..

RAND's said...

hi..nice entry..visit me back..http://randsomana.blogspot.com/search/label/lukisan.^_^

Syuhada Salleh said...

wahh..besnye kak zie..ada phone raya..hehe

myraVea said...

Yeyy boleh gengg! Hehe. Myra lak takleh lari dari warna pink. Alahai. :')

Intan Zulhilmi said...

wahhhh bestnya dear phone raya!