Soft Smokey Eyes Untuk Pemakaian Seharian




I loveeeeee this tutorial!!!! Zie kan crazy giler kat smokey eyes make-up. selalunya smokey eyes yg terlalu heavy zie selalu buat. But utk ke kerja, takkan nk calit heavy smokey eyes kan...too heavy for office make-up..hehe.

....so this soft smokey eyes sgt terbaik utk di pakai setiap hari di office ^_- Semestinya akan try calit soft smokey ala² gney esok :) Nampak je senang, tp susah sebenarnya blend warna tu taw...huhu










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

Eina Sakinah said...

wa.. sy tak pandai nak blend eyeshadow.. huhu

Rosmiza Ali said...

Dah lama tak main blend2 eyeshadow.. Huhu.. Tapi memang cantik pun soft smokey eyes ni.. Simple & sesuai utk digayakan setiap hari.. =)

eMm@a Zaheera said...

nice....like it too.

Myra Jay said...

Cantik.. tapi cheq tak reti :D