Untuk Melekat Bonus : Samsung S4 atau Note II???






Memandangkan bos baik hati bagi bonus raya 2 bulan...so apa lagi, uols. Shopping time! Hehehe. Tapi kena save 1K utk "birthday kereta"...huhu. So tak dapat ler nk shopping seakan nah. Utk saving jugak. Utk bonus raya tahun ini...

...zie niat nak "lekatkan" bonus raya by buying hubby and diri sendiri a new phone. Lama dh mengidam Note II....hehe. Tp hati jg belah-belah...sama ada Note II or S4 ek??? 










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

note pun okay, s4 pun okay.. so beli lah dua2, satu bg kat saya boleh? wakakakaka gurau je kak

ieyka dinda said...

kite pon aritu konpius s4 or noteII. finally s4 dalam genggaman daku kakzie. vote for s4 walau noteII memang idaman hati hehe

S!eZaN said...

s4 terbaik..camera 13mp gambar cantik..ade panorama mcm iphone 5.

~♥dieyba_baby♥~ said...

diba pakai note 2.. note 2 lg elok rse nye.. mmg puas hati :)

zarena heeney said...

S4 la dah alang2 nak tukar phone baru kan

Encik Suami said...

sy pemilik note II skrg.warna titanium grey.ok je.kecik skit dari note I.
sy lebih prefer enset besar skit dari biase.ss kit akan sentiasa alert.so..risiko kehilangan disebabkan tertinggal tu ekurang la.

Linda Sidek said...

Vote Note 2,sgt best pakai.

Dila Abdullah said...

huuuu, dila lau tak, S4 da dalam genggaman sekarang...
tapi masa nk g beli 1hari before raya, boleh lak SenQ no stock.. lepas raya baru ada... nk beli kat tempat lain, tak moh... sebab nk kumpul point SenQ.. so, sabar je ni... tgu dorg call jer.. pastu terus dtg bwk blk....
Note II kakak da pakai, tu yg sambar S4 teros... puas ati biar forever...