Ambil Gambar Keluarga di Copal Digital Studio






Pada hari sabtu yg lalu, Family mentua ajak ke Copal Digital Studio utk weols bergambar family. Tu yg weols berbaju kurung melayu bagai tue...hehe. Tp weols takde strict sgt lah. Suka hati pakai warna tema :P

....Ini weols tgh tunggu Abang Agus dan family dia sampai :)





Me dan my biras, Amoi (bini kepada adik hubby). Ni pun boleh di consider newly-wed jugak lah. Sebab dorg baru je kawen bulan 6 yg lepas ♥







Dan ini plak my new biras, Ohsin :) Hehe. Dia baruuu je kawen dgn Abg Ipar zie (abg kpd hubby) pd hari Jumaat lepas. Keesokkan hari masa weols gi family photography ni, dorg sanding ^_- 







Hehehe...actually dlm studio, weols tak boleh ambil gambar. But zie...well, u know lah. Blogger maa...harus ada akal utk snap "bahan bukti" utk blog...kikikiki :P





Our newly-wed couple, Ohsin dan Benjamin :) Semoga berbahagia sehingga ke hujung nyawa. aminnnnn. Welcome aboard!











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

6 comments:

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer amik gmbr fmly

Vee Lea said...

Kitak ngan dak biras nang sama cute jak kmk nangga ehh =)

Invisible Me said...

Bestnya.
Lama tak ke sini. Rindu pulak.
Cantik melecun lah baju warna biru.

Mommy Adelz aka MA said...

wah.. jeles tau.. MA raya ngan anak je.. husband outstation kat lahad datu..

jemput singgah blog MA ye

http://mommyadelz.blogspot.com

Jenny Lilly said...

best nya...
tambah family member...
=)

eyqaaman. said...

Kitak biras dgn kak amoi duhal..kak amoi dlok classmates kamek kt uitm..kenalla juak ngn dak isham yaa..kecik jak dunia tok..hehehe