Asal Weekend... Sakit :(




Hari Jumaat lepas, sampai lah ke hari Sabtu...Zie kena sakit perut + gastric + Blocked Nose yang sangat teruk. Tang blocked nose tu still lg boleh tahan. but tang sakit perut and gastric tue...cannot tahan woooo. Memang azab giler

...gara² zie makan mee my Chef yg perisa tom yam tu lah. Sebab mee tu pedas giler. Kena lg zie ni tak boleh mkn pedas. Kerana degil...haaa, kan dah. sakit :( Nasib hubby balik minggu tadi. Dpt gak dia bawa zie ke klinik :)




Dan hubby juga belikan Vitagen utk zie. So that perut zie cepat sembuh. Alhamdulillah...beberapa jam lepas mkn ubat dan minum vitagen ni...perut kembali seperti sedia kala :) Taubat zie nk makan mee tu lagi. Mee tu sedap memang sedap...but not good for my health :(

...sejak beranak ni byk makanan yg dulu zie suka makan, byk yg tak boleh makan lagi dah...uwaaaa :(








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
AZWA EDORA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright?

4 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

dieba pun x blh makan pedas juga.. kalau x mesti sakit perut.. lepas je bersalin mmg x blh nk mkn pedas da..

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

ohhh sofia pun skg senang sgt kena sakit perut..pedih gileee

regards,
Triplesmiley

Mommy Adelz aka MA said...

perut kena jaga elok2 kak zie.. bab dr perut la punca segala penyakit :)