Bawa Mikail Lawat Papa Di Pulapol




Kesian hubby...minggu lepas hubby dan kekawan yg sama Kursus Asas PGA dia still lagi belum di benarkan balik. Biasa lah tu...kata org, selalunya minggu pertama, memang dorg still belum di benarkan keluar dari pusat latihan time weekend.

...selalunya minggu ke-2 or k2-3. Zie dgr org gtaw lah. Tak tahu betul ke tidak. Harap betul lah...dapat gak hubby balik minggu ni nanti...huhu. Ni weols anak beranak gi lawat hubby di pusat latihan.









Hehe...lawak nah muka mikail kat last pic nih..kikikiki. Mikail bila berjumpa dgn papa dia...apa lagiiiii kooo uols, mula la meliuk lentok manja. Cehh...dasar anak papa. hehehe. Tu yg dorg tu muka sebijik tu...ngam! Hehe

W/pun weols hanya di benarkan jumpa sekejap je (1 jam)...Alhamdulillah, at least dpt gak melepas rindu. Since time tu kantin tutup...so terpaksa ler berborak dlm keta je. Hehe. Rindu kat hubby. Sejak hubby kursus ni...belah siang, langsung tiada khabar darimuuu. Uwaaaa!!!

...takpe at least belah mlm dpt bergayut! hehe











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

3 comments:

Mon MonaLea said...

sikpa..at least leh juak jumpa n bergayut malam

Tihara said...

comel la anak zie, dah bosa dia :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

mikail comel je.. tetap cute muit