Hado Set Bekal Baru Youuu... Hihi




Yayy!!! Sampai sudah set bekal tupperware yg zie order dari kakak ipar zie, Kak Lin :) Actually set bekal tupperware yang lama still elok lagi tapi...TERRRRbeli hanya disebabkan bag polka dot yg super comel tu ler...huhu.

...pandai dak tupperware ni buat promosi. Kan dah ada yang membeli...hehe.






Ni plak...set bekalan buat baby mikail. Comel kan? Secomel mikail sendiri. Hehehe.





Hanya yg ini je untuk Zie. Siap beli botol air lagi oi...hahaha. Tue lah..tergoda dan warna pink tu...heee hee :P Oh ye...ini warna DARK PINK ek...bukan purple. Dlm gmbar je appear purple. Tp hakikatnya... DARK PINK ^_- winkkk





Pakai terus! Haha. Terasa bertambah² lazat koooo makanan di dalam..hahaha. Kesian set bekalan yg lama...terabai dah dia...lalala. Takpe, gune buat letak keropok whiskas nyau nyau. Ok ler tu daripada tak di guna :P Hiksss...

...Pssttt, ini yg best nya beli dgn kakak ipar sendiri. Dia bagi zie price dia. HAPPY!










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

5 comments:

suezen said...

cntik arrr Tupperware tuuu!

: Capital N : said...

KAK ZIE, LAWA BEG POLKA DOT TU..
NAK BELI CAMNE???

Zie Madini said...

CAPITAL N
-- cari kat tupperware ek. ni September promotion. last hujung bulan ni. lepas tu xde lah dah kot

✿ pink velvet ✿ said...

alahai comeinyer.. menjelez tgk :)

eMm@a Zaheera said...

cute la lunch bag Tupperware ya... pink gk ya! I likeee....