Hantar Hubby Ke Pulapol di Puncak Borneo




Ahad yg lepas, Zie, Mikail dan emak...1st time ke Pulapol di Puncak Borneo, Kuching. Sebab nak hantar hubby gi kursus di sini selama 3 bulan. Nasib baik koooo kursus dorg kena kat Kuching. Kalau kena kat semenanjung...

...menjawap lah tahun depan baru dpt jumpa hubby. Huhu. Alhamdulillah...di kuching sahaja ^_- winkss






Besar gilos kooo kawasan pusat latihan ni. Time masuk dlm kem...hubby sempat kooo jd tour guide gtaw "haa...itulah tempat weols kursus konstable dulu".. "ni plak tempat weols stay sepanjang kursu tu dulu"...

...zie pun plak..excited lah tgk. Heee heee :D Lupa plak nak snap gambar







Ni plak...sdg bercamwhoring sebab tunggu Tilla dan hubby dia sampai. Memandangkan zie tak pernah ke sini dan tak pernah drive jauh (ini consider jauh ok...hehe), so zie ajak Tilla koncoi balik ke kuching nanti.

...senang maaa konvoi balik. Di jamin tak akan sesat...hehe






Alolololo...si botak kesayangan zie dua org ni...tee heee +_+ Mikail dah reti kooo dia. Dia tahu papa dia akan tinggalkan dia...nangis kooo dia uols. Nak ikut papa dia. ngada ah anak aku ni. Mcm lah sabtu karang tak jumpa...hehe






Hehe...sampai sudah kwn ku ini ^_- Camwhoring itu pasti...kikiki.







 

Our husbands dan start nk masuk bilik sudah. Selepas habis salam²an dan hubby peluk cium mikail (budak tu hover noks! nangis sampai leleh hingus dia dlm keta...huhu. Cian anak mama tu nak ikut papa dia), So have to kiss goodbye lah....

...Insya'ALLAH kalau takde aral melintang, sabtu ni boleh jumpa hubby lg :) Pape pun, enjoy video mikail kat bawah ni sbg penutup entry ^_-

::
::
::
::
::















  Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

6 comments:

MBOK EMA said...

kacak nya kitak Zie.............

Rosmiza Ali said...

Mikail makin besar makin mirip papa dia.. Hehe.. =)

Zie Madini said...

MBOK EMA
-- hishh...sikda lah kacak. biasa² jak lah. huhu

Nurul Ain Zulkarnaind said...

rumah zie daerah apa ek

Zie Madini said...

NURUL AIN
--> rumah zie di bandar Kuching :) Pulapol ni still dlm area kuching tp jauh dari bandar. almost 1 hour drive lah utk ke sana.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

haha mikail pun sedih ea nak antar papa dia..semua pic die masam je muka die

regards,
Unsmiley