Hari Yang Penuh Dengan Kesibukkan Semalam





Morning uols.. salam jumaat. Semalam zie sgt2 busy. Terpaksa abaikan blog kesayangan ini sekejap. Huhu. Semalam zie keja setengah hari. Bawa mikail health check up dan get his 1 year injection. 

...Wah mikail, x nangis ko kena suntik. Mama so proud of u, syg. Heh






Sebelum balik rumah, me and jenny ke pos laju. Nak pos brg customers. Jenny plak post job application dia. Good luck to her ♡ Dari poslaju, drop jenny ke opis dulu then baru pecut balik rumah :)






Balik dari klinik.. gi fetch hubby kat rumah mentua then ajak hubby beli materials for craft bisnes :) Hubby ada bru dpt beli materials. Sbb zie tak reti nk drive n parking kat sana.tmpt terlampau sesak dgn kenderaan. Huhu.

...ada kang tak pepasal "cium" kereta org :P simpang malaikat 44..puh 3x.






Tadaaaa!!! Semalam berjaya siapkan 14 jenis ribbons. Reben ni blh di jadikan brooch or hair clip by request ye. Siapa berkenan boleh place order sblm kehabisan :)

...utk setiap jenis, hanya left 5 units each ♡_♡






See..comel x? Hehe. Zie jadikan brooch ni eksesori utk kasut...hehehe. If uols request brooch, byk lagi kegunaan dia taw. bukan hanya sekadar di baju or shawl ^_- winks! seronok bila barang yg kita buat, menjadi sambutan...

...thank u to those yg sudah sudi membeli hasil kraft zie :) love ya...xoxo!










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
IZYANTY COLLECTION
-- Click SINI utk view her FB Page :)
produk dari izyanty collection veil custome
made for tunang, nikah, kawin n shawl lace
exclusive handmade.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Irfa said...

CANTIKNYA..BOLEH LETAK KAT KASUT LAGI

Cyrus Amiera said...

cantik :)
zie, aku nak beli banyak2. blh whatsapp 0193314022 x? thanks yang

Rosmiza Ali said...

Berkenan dengan A, C, M & N.. Nantilah order.. hehe.. =)

Amoi Farah said...

Sangat cantik

@juera said...

lawa la ribbon..ske pki dgn shawl :)

Jenny Lilly said...

i want 1..hehehe

Mommy Adelz aka MA said...

padan la tgk bloglist k.zie takde update.. hehe.. jemput singgah blog saya ye..