Last Beli Slimming Cloth di Online.. Hemprhhh




Remember tak yang zie pernah keluarkan entry tentang zie beli Slimming and Reshaping Bodysuit ini di milkadeal.com dulu. Sesiapa yg terlepas baca, boleh baca lagi kat --> SINI :) 







Well, dah sampai dah bodysuit ini minggu lepas. Baru berkesempatan buat entry (ini pun post entry curi² time kerja...hahaha. Shhhh..) Sudah try dah hari tu...but sadly to inform.... muat memang muat. But kat tang paha tu...ampunn, tak muat. If forced pun utk pakai gak...

...bahagian paha tu akan mengelembung. Err...camne nak explain ek? nak snap gambar...tak boleh ler plak. Aurat...haha. Pendek kata, bhgn paha tak macam model tu pakai...uwaaa!! sudahnya...sekali lagi, tak dpt pakai.

...BENCI! :( Better next time beli kat parkson je lah. Mana tahu boleh try :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

6 comments:

suezen said...

mengeembung vcamne? besar sgt ke sempit sgt?

Anak Wak Yat n Kak Som said...

sy pon ada beli cm ni gak.. awl2 tu mg ya ampun susah gak nak pakai.. bak kate org.. nak cantik mg sakit... tp lme2 tang peha tu akan mengembang cikit ikot saiz peha kita...

d i b a said...

salam zie.

yg kt peha mmg akan 'tersembul' keluar. jd cara pakai. kwn sy ajar.. kte tolak lemak kt peha tu pegi tempat lain... mula2 siksa. lama2 dh ok. gtuw...

zamzarina said...

hihi..dulu kite pon sama..ader masalah beli girdle or korsek ni.. asik tak muat je tau..sedih.. kat pasaran plak (shopping kompleks) susah nak jumpa size yg mcm bdn kiter ni ha..huhu..at last jalan penyelesaiannya dahku order set beutiful..nahh hamek..labur..tapi berbaloi..hikhik..;)

Lin Azlina said...

lin ada beli jgk set simming bamboo charcoal ni... bley muat tapinya gilerla nk kasi masuk tu...huhu...ntahla jadi ke x..berkesan ke x... xsgt kot...

ikafantasi said...

tgh survey benda ni la