Makan "Duit" Sekali Sekala





Alhamdulillahhhh...akhirnya jumpa gak zie dgn coklat bar ni. Sgttttt lah payah nk jumpa benda alah ni taw uols. Saat tekak teringin nah nak makan, alhamdulillah...jumpa akhirnya di Chocolate Store at The Spring...

...tp mahal giler weh, 1 bungkus bar ni RM5.80...erksss, gluppp! Zie kebiasaannya, if benda alah yg kecik tertapi harga bukan main lagi...mmg kebiasaannya pandang pun tidak. But now...have to tutup mata tgk price.

...sebab ngidam kooo dah ni. Hahahaha.





Hehe...jemput makan uols. Teringat time zie preggy dulu, perangai tetiba giler makan chocolate walhal paling benci makan chocs...huhu. Adakah aku....??? Ermm, tak mungkin...tak mungkin. Sebab on family planing injection dan baru je lepas "bendera jepun" gak...hehe.

...maybe asyik loya² tu sebab tired kot. Tapi...if zie ada ke pharmacy, akan beli pregnancy test. No harm checking before i get my next injection hujung bulan ni nnti ^_-













Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
AZWA EDORA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright?

10 comments:

ztie said...

ktk pakey injection ka ? sikda papa side effect ka d padah doc ? erm.. just asking... hehehe... planning tp byk org nasihat kmk jgn amik ubat or yg sewaktu dengannya. Inject ya kmk sik pastila.. ya ingin juak tauk

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye akak.. nyummy

Puteri Panda said...

Alamak! Teringin pula nak rasa bila tengok coklat tu. Nampak sedap! Kak zie, nak satu!!! :)

kacang buncis said...

masyaallah...akak tunjuk mcm tu...meleleh tgk hehehe

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

hihi .. a a .. bena ya yunk ..ktk kan c berapa suka coklat ..

lamak c komen kat ctok ..selalu kmk baca jak .. (^_^) ..larikkkkk ...

Siti Asiah said...

nampak sedap je coklat tu. Asiah Tk penah makan coklat cam gini...;)

Zie Madini said...

ZTIE
-- so far xda effect sis. kakak mek pun on injection. bertahun dah nya ambik. ok jak nya.

cuma period jak lah...tiap bulan dtg sikit2 jak. mek x dpt nak ambik ubat sebab mek tok pelupak. nak planing dikpun pun x dpt juak..sebab mek jenis subur. maok nk terus melekat. hehe

Shafina Othman said...

Coklat ni serius sedap. Kacang dia banyak gila. Lepas jumpa coklat ni dah tak nampak dah Cadbury2 tu suma dah hihi.

Sib baik la kedai coklat Haji Ismail Group tu depan ofis ja :p

Rosmiza Ali said...

Terliur lah pulak.. Huhu.. Glup!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Huaaa..nih memang terbaik choc nih...sedaaapppp!

regards,
Unsmiley