Mengidam Roasted Grass Jelly Milk Tea :)






Lepas je pos barang customers, zie dan jenny ke Chatime kat MBO Cinema. Nak beli milk tea. Kat ctue sedap milk tea dia. More over, tekak mengiyau utk meneguk air roasted grass jelly milk tea. Hanya di Chatime je ada jual yg roasted punya...

...kat tempat yg satu lagi (lupa pe nama), tak jual yg roasted. Huhu






Jenny yg sentiasa menemani ku...sedih arr bila tgk berdua je sekarang ni. Dulu weols selalu berempat. Missed u Felice dan Ms. Wong :( sobsobsob






Hehe...dah nak habis baru ingat nak snap...kikikikiki. Nangis kooo rasa milk tea ni. Grass Jelly tu plak...sooo yummm yummm.







Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

waaaa yunk .. sedap rupa air ya ehh ..alu teringin indah kmk mau rasa ya huhu .. nyammieee

husna zahidi said...

selalu pergi chatime x pernah beli yg luar biasa..nak try lah nnti..hehe..

ztie said...

deng, kmk nak nanyak. ktk salu ka bebeli di milkadeal ya ? camne nak tauk mun kita pun barang ya dh confirm order and nya anta cmne ka ?

Tihara said...

meyh nak nanges sama, sob2 sebab tak penah waser :)

Rosmiza Ali said...

Dulu masa kat Sabah suka YOYO milky tea.. Nyum2 sgt.. Hehe.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye air ni..