Nasib Baik Hubby Ada ^_^






Zie sentiasaaaaaaa bernasib baik taw uols. Tapi tidak akan setiap kali akan bernasib baik lah. But now sudah 2x bernasib baik bila kereta kesayangan "sakit" :( Kenapa kata bernasib baik??? Sebab...kereta "sakit" time hubby ada di Kuching ^_^ Hehe.

...Sejujurnya zie katakan, zie ni jenis pemandu perempuan yang hanya tahu drive dan isi minyak je. Other than that...hehe, wa bay cai wooo. Kahkahkah. Buat pemandu perempuan yg reti pam tayar dan tukar tayar kereta....I SOLUTE U! 

Pape pun, thanks hubby tercinta.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Ayu sukatiakula said...

seb baik cik abang ade kan.. sy selalu je pam tayar sendiri. tukar tayar sendiri setakat ni lum lagi..

Bro Framestone said...

macam kes bro baru2 nie je

www.broframestone.com

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Mieza plak mmg tak tau bawak kete.. Tapi bab nak pam & isi minyak tu taula.. Hehe.. =)

Afrina Ismail said...

hehehe..same la..tapi pam tu ok lagi..cuma kadang2 pam xkonfiden jg..betul ke angin dah masuk nih...tang nak tukar tu mmg xdapat la nak tolong...keras kot nak buak skru dia pakai manual....btw done follow ur blog...follow me back ya...tengkiu.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hahah.. sama la kita zie. tau drive & isi minyak je.. yg lain tak tau..

Aji Pgg said...

Jom singgah ....

http://aji-apps.blogspot.com/

Nurul Ain Zulkarnaind said...

yong pun x reti haha