On Sick Leave.. Yayyy!




Tadi pagi sekali lagi zie ke Klinik Yii. Klinik kat bawah tempat kerja zie je. Nasib baik koooo medical bill company yang tanggung...kalau tidak, dah nak cecah RM200 medical bill zie taw. Hikmah being working. Hehehe.

...Punyalah lamaaaaa aku tunggu turn kooo uols.




Pssttt...sejak zie kena selsema for almost 2 weeks, zie dah jadi mcm Mikail. Tak dpt berenggang dgn kain lampin. Kalau Mikail as "lampin busuk", zie plak jadikan kain lap hingus...hahaha. Senang guna lampin...tak melekat bulu.

....nama dah hidung mak ni sensitif noks uiiiii.





This 4 medicines yang harga hampir cecah RM100...perghhh. Sekali lagi, nasib company yg bayar...lalalala. Doktor kasi zie Nasal Spray, pill alergic (utk flu), dan sepapan pill batuk. Tang batuk zie ni plak, dah berbulan :( Since 1st of ramadan yg lepas.

...but batuk skrg dah x serious dulu lah. Kekadang je.





Rasanya nasal spray ni ler yg cost mahal kot. Nose spray ni utk hidung sensitif mcm zie. Zie dah di sahkan bukan resdung ye uols. Kata aku resdung, siap! Hahaha. Zie dah disahkan oleh doktor as alergic nose many years ago...huhu.

...seriously, sgt berkesan nasal spray ni. Sekali je spray tadi....terus hilang kegatalan di dlm hidung. hehe.



P/S:
Sebenarnya still larat nak kerja.
But since doktor sudah bagi sick
leave for 1 day...why should waste
it, right? Bukan selalu dapat tuee..
...hehe. doakan zie kembali sembuh ye.








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BEAUTY CARE SYAZANA
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis produk kecantikkan
dan pelangsingan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

suezen said...

get well soon zie!

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

kmk doakan agar ktk cepat sembuh yunk

zarena heeney said...

apa kata zie try produk shaklee
byk sgt khasiatnya

klu nak info roger ena yea :)