Shopping di Online Store Sendiri :)




Semalam sampai sudah baju korean fashion yg zie ordered dgn supplier zie utk diri sendiri dan emak mentua zie :) Mula² decide utk place order utk emak mentua je. But in the end...TERRRRbeli utk diri sendiri gak. hehehe :P






Inlilah dia baju² yang di order tu :) Actually baju-baju ni adalah mini dress...for me, mini dress lah yg paling best utk di pakai sebab ianya boleh di jadikan a long top ^_- lagi selesa pakai. Nak duduk tak payah risau kain terselak...hehe :P

Nak tahu warna mana satu zie punya???

::
::
::
::
::




Of coz ler zie pick warna merah kooo uols. Hehe. More over, warna pink tu zie dah ada. Zie ada pakai time ke rumah emak mentua sabtu lepas. Itu yg emak mentua zie berkenan dan zie belikan utk dia :)




ZMD9224 Long Sleeve Dress - Red 
Harga: RM45/sehelai (Free Poslaju) 
Code: ZMD9224



Alangkan bestnya if badan sekeding model ni ek...hehe. Dlm mimpi je lah dpt bdn sekeding mcm ini lagi...huhu. Tp sgt bersyukur bdn yg sedia ada ni..hehe. Ada org lagi payah nk turunkan berat lepas melahirkan...

...so namo complain ek zie :P










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

suezen said...

zie, perut kempis bolehhh laa pki mcm ni....me??? nan hadoooooo

KhaiZa said...

erm.. like merah.. OK apa badan zie..

Rosmiza Ali said...

Cantik! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Hehe..blh je nak badan macam tuh zie..hehehe

cantik baju2 tuh

regards,
Unsmiley


~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik sis