Slimming & Reshaping Bodysuit Untuk Diri Yang "Gems" ...haha






Hehehe...tadi pagi purchase Slimming and reshaping bodysuit ini di milkadeal.com :) Actually ini adalah kali ke-2 zie beli slimming bodysuit dari milkadeal web. Previously tak boleh pakai koooo. Terlampau besar utk zie...sesuai utk yg size L - XXL agaknya.

...this one plak...hopefully ngam dgn zie lah. Kalau tidak jugak...zie akan resell it balik di online store zie :) But then...hopefully it fit me lah. Tak suka dgn lemak sana sini ni haa...huhu











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

3 comments:

Lin Azlina said...

jaid pompuan ni kena jaga penampilan kan.... nnt kena perli dgn encik asben...

sweet said...

senang ke nak ke tandas? boleh kasi tahu cam mana cara2 nye....

Rosmiza Ali said...

Wow! LEpas ni bertambah selim melim lah ko Zie.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL