Baju Ini Buatkan Aku Nampak KURUS! Yayyyy!






Semalam sampai lagi 2 helai baju yg zie beli dari suplplier korean Fashion zie :) Baju belah kanan utk Kak Midah. Dan baju belah kiri...zie punya..hehe. Its a mini dress actually..but zie jadikan dia a top ^_- 

::
::
::
::
::




Seee...me nampak kurus kan kan kan. Haha! Sokka! Sokka! Hehe. Zie sgttttt selesa pakai mini dress dan jadikan ianya sebagai top sebab ianya panjang ke bawah. Selesa sesangat pakai. Tak perlu takut utk menunduk...hehe

Oh ye, nama item ini adalah ZMD8328 Korea Fashion Dress - Dark Turquoise :) But dah sold out sudah dan tak restock lagi. So tak dapat nk hasut uols utk beli gak. Haha :P









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

9 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la akak zie pakai.. seswai sangat :) nak beli juga nnt.. tp tunggu diba dah kurus leee.. hihi

suezen said...

kemain zie..bli itu ini:D

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Gojes ktk yunk ..kinek tokktk dah selalu guna warna biru .. apa2 warna pun ktk tetap anggun ..muah2(^_^)

Marou Apple Hijau said...

nampak cun. baju tuk lelaki ada?

recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

Mrs Mikko said...

yaaaaang..
lawanyaa baju..
eh, ko pun mcm kurus ni..
hehehe..
apa rahsia?

Jenny Lilly said...

Credit to photographer... ^_^
wink wink..hehehehe

QUEEN of Heart said...

cantik baju ni ;)

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Lulu Caldina said...

zie, rasanya pakai dengan gaun yang kembang (skrg kan famous tu) lagi sesuai :)