[[ BBplus Collagen - Hari Ke-3 Pengambilan ]] Pipi Mula Kemerah-Merahan





Salam Jumaat uols semua :) Di pagi hari yang mulia ini...Zie nak bagi feedback tentang pengambilan BBplus Collagen yang zie amalkan sejak hari Selasa tadi :) Seriously uols... pada hari ke-3 zie ambil, Zie dah mula dh tgk perubahan di wajah zie ^_-

...Zie kan jenis yg bermuka pucat if tak pakai blusher. Apa yang zie kesan...pipi dah mula menampakan rona-rona merah seakan-akan zie sapu blusher nipis. Wahhh...happy koo akuuuu noksss. No wonder harga mahal...keberkesanan sgt terbukti! Tu baru 3 hari ambil.

...belum lagi pengambilan yg konsisten bertahun-tahun. Hehe. Jujur zie katakan..memang nampak keberkesanannya. Dlm gambar memang tak nampak sebarang perubahan...tp trust me, it really work! :)

Pada yang nk try BBplus Collagen ni, uols boleh terjah link di bawah ye...

::
::
::
::
::










1 comment:

Adliza Azilda said...

salam zie.. sorry sempat nk baca entry zie. amboi, lepas ni tak payah dah pakai blusher la ye =)