BBplus Collagen sponsored by TLC






Pada hari Isnin tadi, sampai sudah BBplus Collagen dari TLC: Top Leader Circle (click to view) TLC baik hati kasi zie try salah satu daripad Top Selling produk yg mereka jual :) Alhamdulillah. Semoga murah rezeki dorg... Aminnn


Harga: RM180/sekotak





Dalam sekotak, ada 20 sachets. Uols perlu ambil BBplus Collagen ni sekali je dalam sehari. Pepandai lah uols atur nak ambil time malam ke siang. Apa yang penting...sekali sehari ^_- 





Selain drpd itu...TLC jugak ada jual pelbagai lagi barangan taw. Uols boleh terjah website dorg --> TLC: Top Leader Circle (click to view)





Semalam adalah pertama kali zie cuba. Kena bancuh guna air biasa taw. Tak boleh air panas...takut khasiat hilang. If nak ambil BBplus Collagen ni, kena sebelum makan ataupun sebelum tidur. Mcm zie, zie nak khasiat benar-benar "melekat" dlm sistem bdn zie...

...Zie pantangkan diri minum air yg berkafein. Sekurang-kurangnya 2jam. If boleh pantang tak ambil langsung air berkafein, lagi baik..hehe. Oh ye, berperisa blackcurrant. Sangat sedap diminum :)





Mudahan kulit semakin berseri, cerah, anjal, tegang, halus, gebu etc nanti..Aminnn. Tp kena displin lah. Nak cantik kooo uols...harus displin. Hehe. Memandangkan Zie baru 1st time minum...jadi zie belum dpt bagi komen byk lah.

...but zie habiskan 20 sachets tu, baru zie dpt bagi komen camne :) Pape pun...terima kasih, TLC for sponsoring BBplus Collagen buat saya. Mahal tueee...hehe. Terharu :)













5 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

piwettt

makin gojes ktk lak yunk .. ditambah gik gan kulit ktk yang mulus ya ..

yunk .. cuba ktk try jadi model muslimah ..mesti best ..chak!

~♥dieyba_baby♥~ said...

klw ok blh bg tahu.. nk cuba jugaa :)

Zumie said...

makin comel je ko yang hehe

Adliza Azilda said...

Yeaayyy. selamat berBBplus Zie =)

Nur Madihah said...

hai, akak ditag =)
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-ain-rahman_29.html