Ciptaan DIY Ribbon Terbaru :) Pin Rambut Untuk Kanak-Kanak




Pada hari sabtu tadi, lepas je servicing kereta Zie... zie terus ajak hubby ke craft store. Utk dapatkan materils utk buat handmade ribbon :) Untuk semua ribbons di atas...ianya utk new DIY project zie :) Zie nak buat special hair clip utk little girls :)

...dan ini hasilnya :)

::
::
::
::
::




Inilah dia beberapa hair clips for little girls yang sudah zie siapkan :) Comel tak uols? Hehehe. Sengaja buat warna warni sebab budak² kan suka warna warni...hehe.

Harga: RM5 for 2pcs





Yang ini pulak beberapa Grossgrain Ribbon with Charm. Yang ini limited item. Semua item hanya ada 1 stock je. So...siapa cepat dia dapat ea...hehe. Booking is strictly not allowed. First come, first serve ^_-

Harga: RM5/pc





Tinggal sikit ni je lagi charm.... hot selling Grosgrain Ribbon with Charm ni koo uols :) Hari nie plak, Insya'Allah if Poslaju tak delay penghantaran, akan sampai grosgrain ribbon yang zie order melalui online plak :) 

...Skrg ni zie nak pelbagaikan ribbon creation zie ^_- Siapa nak beli borong pun sgt dialu²kan. PM zie utk harga borong :)













Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

Nik Azidah said...

kreatif betul....cantik :)

syamimihaziqah said...

Rajinnya kak Zie buat ehhh. Bagus2, keep up the good work! Hehehee ^^

Miss Volvo said...

comelnyeee creative sungguh!