Computer Office Datang Sewel Lagi :(





**Pc sedang sengal. tetiba detect a device had been plugged padahal
takde pun zie plugged apa-apa :(**




Baru hari Rabu lepas repaired, semlm dah dtg sengal lagi computer kerja zie nih. Uwaaaa!!! FYI, computer zie adalah "mother" office networking. If computer zie down...bermakna other staff terpaksa ler kesusahan nak print document...huhuu.

...menurut dak cina yg repair tu, some of the chips short. USB card memang dah totally rosak. Since semalam zie on leave belah petang, dan since entry ini adalah auto publish...tak sure lah either dah ok ke tak. 

Or have to change the motherboard. Bahaya ek penangan lightning strike. Huhu. Dlm tahun ni, dah 2x pc zie di tukar baru...haha. 












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

5 comments:

EncikKai Abgdude said...

jangan di tegur kalo macam tu...
jeng jeng jeng...

http://abgdude.com

Mrs Mikko said...

mmg zie...
lagi2 kalau doc kat omp ko tu pntg.. tiada backup..
nah, di situlah bahaya..

zarena heeney said...

takper tukar baru lg hehehe

uchi kay-f Ahmad said...

xperlu beli pc baru...motherboard tue lintas pintas aje ...

Myra Jay said...

Hheee, komp minta diganti le tu :D